Vanilla apartman- stan se nalazi u obiteljskoj kući i novo je uređen. Kuća je udaljena oko3 km od Vela Luke i  nalazi se 30 m od mora u uvali Mikulina luka.   Plaža   Sastoji se od 2  spavaće sobe.  U jednoj sobi je bračni krevet a u drugoj su kreveti odvojeni a mogu se  po potrebi  spojiti u bračni. Dnevnog boravak ima  ( rasklopni dupli  kauč 1/2).  Također tu je i  velika taraca  sa stolom za vanjsko objedovanje.  Kuhinjska niša je u sklopu dnevnog boravka  opremljena  sa svim potrebnim aparatima pa i strojem za pranje suđa. Apartman ima kupatilo  WC  bide tuš kada, topla i hladna voda, a može se koristiti i stroj za pranje rublja. Ručnici i posteljina su uključeni u cijenu. Apartman ima klima uređaj i uporaba je kao opcija.

 

           

Kućni ljubimci nisu u ponudi

U sklopu  apartmana je i vanjski kamin. Orijentacija apartmana je jug -sjever tako da je noću ugodno spavati uz lagani povjetarac. Priroda je netaknuta, a kuća je locirana tako da je smještena niže od makadamske ceste za 80 m.   Do kuće vodi prirodni  puteljak. Kuća je izolirana od susjeda i vrlo pogodna za tihi odmor. 

Parkirno  mjesto je na makadamskoj cesti  iznad kuće. Postoji mogućnost priveza i čamca do 4m dužine u vlasništvu gosta na uređenom vezu uz dodatnih 5€ po danu, također se može iznajmiti čamac za potrebe gosta, a cijena ovisi o dužini kao i o periodu iznajmljivanja. Iznajmljuje se također  skuteri i bicikle .  Isto tako mogu se prema dogovoru u organizaciji domaćina uz pristupačnu cijenu pripremiti domaći riblji i ini specijaliteti ili organizirati  izleti na otok Proizd

Plaža je udaljena od kuće svega 30 m i šljunčana je , podobna za djecu i neplivače, a istočni dio je rezerviran za goste Vanilla apartmana. Na kamenom platou su ležaljke i suncobran, a korištenje je uključeno u cijenu.  tada je kameni privatni plato sa ležaljkama vaše mjesto za sunčanje i kupanje

 U drugoj uvali "Plitvine" bliže Veloj Luci za oko 1 km nalazi se hotel Adria sa  bazenom i svim potrebnim sadržajima, gdje postoje i teniski tereni i organizirane fizikalne terapije. Tu je i brodska taksi veza za otoke Ošjak i Proizd ili za Vela Luku. Oba otoka imaju i nudističke plaže. 

Do hotela Adrije i dalje do Vela Luke vodi staza uz more pogodna za šetnju jogging ili vožnju bicikle.

Ako nastavite hodati uz more stižete do  hotela "Posejdon" gdje je javna plaža i klub za  organizirano ronjenje  koja je vrlo atraktivna i cijenjena u svijetu. Nadalje prema Veloj Luci stiže se do rehabilitacijsko zdravstvenog centra "Kalos" i ljekovitog blata koji liječi reumu i post-traumatske bolesti. Hodajući dalje uz obalu dalje nailazite na niz kafića i restorana , a u centru na poštu i staru osnovnu  školu iz austrougarskih vremena 1911 godine. U samom centru je ribarnica, park i nadalje turist biro mjesna crkva i etnografski muzej i knjižnica. Ako nastavite hodati do trajektnog pristaništa uz lijepo uređenu obalu tada nailazite na hotele "Korkira" "Jadran" i  "Dalmacija" . Iznad trajektnog pristaništa nalazi se brdo Hum (376m) nadmorske visine gdje se nalazi stara austrougarska mornarička osmatračnica sa koje je otvoren pogled na Vela Luku i cijelu uvalu, otoke i Hvar Vis i  Lastovo.

            

      

 Dodatne mjere vezane za zdravlje i sigurnost

Sigurnosne značajke
 • Osoblje prati sve sigurnosne protokole lokalnih nadležnih vlasti
 • Uklonjeni su predmeti za zajedničko korištenje kao što su isprintani jelovnici, časopisi, kemijske olovke i papir
 • U smještaju za goste i glavnim prostorijama nalazi se sredstvo za dezinfekciju ruku
 • Dostupna je kutija prve pomoći
 • Dostupnost stručnog zdravstvenog osoblja

 

Fizičko distanciranje
 • Beskontaktna prijava/odjava
 • Mogućnost plaćanja bez gotovine
 • Na snazi su mjere fizičkog distanciranja

 

Čistoća i dezinfekcija
 • Korištenje sredstava za čišćenje učinkovitih protiv koronavirusa
 • Pranje posteljine, ručnika i rublja u skladu sa smjernicama lokalnih vlasti
 • Smještaj za goste dezinficira se između boravaka gostiju
 • Smještaj za goste zapečaćen je nakon čišćenja
 • Gosti mogu otkazati usluge čišćenja smještaja tijekom boravka

                     

Sigurnost hrane i pića
 • Svi su tanjuri, pribor za jelo i ostali pribor dezinficirani

  

 

                                     Kalendar i cijene

Plavi      Zeleni